Geen producten (0)

 

Privacy Policy

Privacy Policy 

Privacy beleid Het Landelijke Sfeerhoekje

Versie 0.3
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 23-10-2019

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons Privacy-en Cookie-beleid.

Dit privacy beleid is van toepassing op het gebruik van deze website en de daarop ontsloten dienstverlening van het landelijkesfeerhoekje.nl

Je gegevens zijn veilig en worden nooit aan derden verkocht.

Inhoud

  1. Contactgegevens
  2. Persoonsgegevens die Het Landelijke Sfeehroekje verwerkt
  3. Met welk doel en op basis van welke grondslag Het Landelijke Sfeerhoekje persoonsgegevens verwerkt
  4. Geautomatiseerde besluitvorming
  5. Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard
  6. Delen van persoonsgegevens met derden
  7. Cookies, of vergelijkbare technieken, die Het Landelijke Sfeerhoekje gebruikt
  8. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
  9. Privacy en toezicht 
  10. Hoe Het Landelijke Sfeerhoekje persoonsgegevens beveiligd
  11. Contactgegevens
  12. Wijzigingen privacy beleid

1. Contactgegevens

Barietdijk 99

4706DJ

Roosendaal

hetlandelijkesfeerhoekje@outlook.com

 

2. Persoonsgegevens die Het Landelijke Sfeerhoekje verwerkt

HEt Landelijke Sfeerhoekje verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van haar diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan haar verstrekt middels het plaatsen van een bestelling.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die Het Landelijke Sfeerhoekje verwerkt:

- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer (eventueel)
- E-mailadres

-Ip-Adres

 3. Met welk doel en op basis van welke grondslag Het Landelijke Sfeerhoekje persoonsgegevens verwerkt

Het Landelijke Sfeerhoekje verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw bestelling;
- Verzenden van een  nieuwsbrief en/of reclamefolder (voor de toekomst);
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om een bestelling uit te kunnen voeren;
- Je te informeren over wijzigingen van diensten en producten;
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken;
- Om bestellingen bij je af te leveren;

-Ip adres om misbruik bij betaling te herkennen;

-Het Landelijke Sfeerhoekje verwerkt ook persoonsgegevens omdat wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor de belastingaangifte.

Wij verwerken jouw gegevens dus op grond van artikel 8 sub a en sub b WBP.

4. Geautomatiseerde besluitvorming

Het Landelijke Sfeerhoekje neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Het Landelijke Sfeerhoekje) tussen zit, wel worden deze besluiten door een persoon (bijvoorbeeld een medewerker van Het Landelijke Sfeerhoekje) gecontroleerd.

Het Landelijke Sfeerhoekje gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

 

Mollie: 

Mollie BV is een betalingsplatform van voor betalingen vanuit de website, denk hierbij aan IDeal.

Als jij een order hebt geplaatst en je wilt betalen mag je kiezen uit bepaalde betalingsmogelijkheden.

Mollie laat je dan een venster zien zoals je gewend bent om te kunnen betalen met bijv. IDeal.

De website van een zogenaamde payment processor is een beveiligde verbinding.

Je betaalgegevens worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan dus ook niet opgeslagen door ons.

 

 

 

Google:

Wij gebruiken google analytics omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van onze website kunnen optimaliseren. Via deze website worden er daarom analytische cookies van google geplaatst.

De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd en versleuteld.

Jouw IP-Adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden.

Wij hebben een verwerkingsovereenkomst met google.

Facebook:

Facebook is een online social media website wat jou vele opties bied om verbonden te zijn met cyberspace en iedereen met een profiel en/of pagina. Het LAndelijke Sfeerhoekje gebruikt een bedrijfspagina op Facebook voor commerciële doeleinden.De gegevens die er worden gebruikt zijn jouw opgegeven gegevens vanuit jezelf of met toestemming van je Facebook profiel. Het landelijke Sfeerhoekje gebruikt voor bijvoorbeeld winacties gegevens om met je in contact te komen zodra je hebt gewonnen. Dit gebeurt alleen met jouw toestemming. Voor elke winactie worden er voorwaarden gemaakt. Jij dient deze te accepteren voor jouw veiligheid als je mee wilt doen.Los van andere volgers heeft niemand toegang tot jouw gegevens als je toestemming geeft dat wij ze mogen gebruiken.

Instagram:

Instagram is een social media website die voornamelijk foto’s en video’s gebruikt om te laten zien aan volgers en/of de rest van de wereld door middel van profielen. Instagram is een onderdeel van Facebook en is ook gelinkt voor posts aan Facebook. Instagram wordt

net zoals Facebook gebruikt voor commerciële doeleinden. Dit doen wij doormiddel van advertenties en posts. Hierbij gelden dezelfde voorwaarden als bij Facebook

Instagram wordt net zoals Facebook gebruikt voor commerciële doeleinden. Dit doen wij doormiddel van advertenties en posts. Hierbij gelden dezelfde voorwaarden als bij Facebook.

 

 

 

 

 

5.Hoelang worden persoonsgegevens bewaard?: 

 

Het Landelijke Sfeerhoekje bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende categorieën van persoonsgegevens:

  • Persoonsgegevens > Bewaartermijn: 60 dagen tot 7 jaar > Reden: Zodat wij gelijk jouw gegevens kunnen vinden mocht je bijvoorbeeld willen retourneren.
  • Contactgegevens > Bewaartermijn: 60 dagen tot 7 jaar > Reden: Zodat wij gelijk jouw gegevens kunnen vinden mocht je bijvoorbeeld willen retourneren.
  • Adres > Bewaartermijn: 60 dagen tot 7 jaar > Reden: Dezelfde reden die wordt gegeven voor de bovengenoemde categorieën.
  • Betaalgegevens > Bewaartermijn: 60 dagen tot 7 jaar > Reden: Voor de betalingsverkeer en retourzendingen.
  • Email > Bewaartermijn: 3 maand >Reden : Zodat we gelijk jouw gegevens kunnen terug vinden mocht er onverhoopt iets mis zijn met de order/garantie termijn.

Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij de factureren met uw gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang het termijn loopt (7 jaar) bewaren.

Heeft u zich aangemeld voor onze nieuwsbrief , dan blijven deze gegevens bewaard totdat u zich zelf weer afmeldt voor de nieuwsbrief.

6. Delen van persoonsgegevens met derden

Het Landelijke Sfeerhoekje deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkers-overeenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Het Landelijke Sfeerhoekje blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Het Landelijke Sfeerhoekje jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming dwz akkoord gaan van onze algemene voorwaarden en privacy policy tijdens het plaatsen van een bestelling op www.hetlandelijkesfeerhoekje.nl

7. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken.

Het Landelijke Sfeerhoekje gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Wij gebruiken cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden.Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Wij hebben google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere google diensten. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

8. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen: Je rechten!

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Het Landelijke Sfeerhoekje en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar hetlandelijkesfeerhoekje@outlook.com

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

 9.Privacy en toezicht: 

Het Landelijke Sfeerhoekje wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

10. Hoe Het Landelijke Sfeerhoekje persoonsgegevens beveiligd

Het Landelijke Sfeerhoekje neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Kortom , zowel Het Landelijke Sfeerhoekje als haar providers stellen alles in het werk om jouw persoonsgegevens veilig te hebben en te houden! 

ICT maatregelen:

-Servers en apparaten van ons zijn uitgerust met een actuele beveiligingssoftware , zoals een virusscanner.

-We versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (SSL) ,dit kun je zien aan de adresbalk ‘HTTPS’en het hangslotje.

-Wachtwoord beleid

-Backup

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met hetlandelijkesfeerhoekje@outlook.com

11 Contactgegevens: Heeft u vragen over deze Privacy policy? Neem gerust contact met ons op!

E hetlandelijkesfeerhoekje@outlook.com

T 06-12278249

12 Wijzigingen in het privacy beleid

Het Landelijke Sfeerhoekje behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacybeleid.

Facebook Twitter